Film mog života
  Slobodan Ivetić

Menu Bar in CSS Css3Menu.com

  • slide 1
  • slide 2
  • slide 3
  • slide 4
 

Radivoje Raša Bukvić

 

Obrazovanje

Diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Filmografija

''A GOOD DAY TO DIE HARD  '' (« UMRI MUŠKI « 5.deo) (2012) r. John Moore, sa Bruce Willis
''TROIS MONDES '' (2012)  r. Catherine Corsini
'' MAINS ARMEES '' (2012)  r. Pierre Jolivet
'' LES BIENS-AIMES  '' (2011) r. Christophe Honoré, (sa Chiara Mastroianni, Catherine Deneuve, Ludivine Sagnier)
'' COCO  CHANEL & IGOR  STRAVINSKY '' (2009)  r.  Jan Kounen
'' LA FEMME  INVISIBLE '' (2009)  r.  Agathe Teyssier
'' UN CHAT  UN CHAT ''  (2009)  r.  Sophie Fillieres
'' LARGO  WINCH '' (2008)  r. Jerôme Salle.
'' WASSERSPIEGEL '' (2008)  r. Lothar Herzog
'' TAKEN ''(2008)  ( Luc Besson), r. Pierre Morelle
'' LA CALIFORNIE '' (2006)  r. Jacques Fieschi, avec Nathalie Baye, Roschdy Zem, Ludivine Sagnier.
'' MONET ''   r. Roberto Leoni
'' MALI SVET''  M.Radović (M. Manojlović, L.Ristovski)

Nagrade

2007: Nominovan u Francuskoj za nagradu CESAR kao najveća nada francuskog filma.
2003: Najbolji mladi glumac na Niškom festivalu.

Pozorište/TV

Veliko iskustvo u pozorištu (Šekspir, Goldoni, Čehov, S.Kovačević...)
i na televiziji gde je ostvario zapažene uloge u brojnim serijama. ("Stižu dolari", "Ljubav, navika, panika, "Mešoviti brak"...)

 

   
Copyright © 2015 Slobodan Ivetić. All rights reserved